De ce ți-ai dori să fii Manager? #vlog5

De ce și-ar dori cineva să fie manager? De ce și-ar dori un copil să fie manager? De ce și-ar dori un părinte pentru copilul lui să devină manager?

Mai înainte să îți dorești să devii manager și mai înainte de a-ți seta că vrei să fii manager sau să fii antreprenor, e important să înțelegi ce este Managementul.

O să fac o comparație. Cu toții înțelegem cam cu ce se ocupă matematica. Și înțelegem că la finalul clasei a XII-a ajungem să rezolvăm probleme cu integrale, diferențiale, matematică superioară.

Cam așa este și cu managementul. Managementul are un parcurs pe care fiecare din noi trebuie să și-l asume, să se pregătească, indiferent că devine manager sau nu pentru că indiferent dacă vei deveni matematician sau nu, matematică înveți suficient în școala primară și școala generală și liceu, astfel încât să devii după aceea doctor, fizician, chimist, profesor în orice alt domeniu.

Iată că eu cred că mai înainte de a-ți dori să devii manager este important să-ți însușești cunoștințe despre management, astfel:

#urmareste #video #management #cumsadeviimanager #bun #maibun #educatie #VirgilProfeanu