La restaurant – [izo food – ghidul meu de echilibru si sanatate] Echilibru. Proteina din peste, carbohidrati din legume, grasimi din ulei de masline si seminte de susan. Sunt acasa, sunt la restaurant sau sunt in vizita, pot sa ma las in voia sortii si sa mananc orice, sau pot sa imi controlez destinul alegand ce sa mananc. Si aleg sa mananc echilibrat. Din toate categoriile de macronutrienti (carbohidrati din legume, carbohidrati din cereale, carbohidrati din fructe, proteine din legume, proteine din cereale, proteine din oua, proteine din lactate, proteine din peste, proteine din carne, lipide de oricine animala, lipide din lactate, lipide de origine vegetala), dar aleg si cum sa le combin si in ce proportii. Mi-a luat 9 ani sa devin specialistul meu in nutritie, poate tie iti va lua un an sau 5 ani, dar dupa ce vei intelege cat de simplu iti poti controla starea de sanatate prin controlul alimentar, o sa iti multumesti zilnic pentru efortul de a deveni specialistul tau in nutritie. by #virgilprofeanu